Каталог товарів

Ефективність технології Plasmacluster

Категорії

Технологія Plasmacluster - перша в світі технологія, що демонструє ефективність в зниженні впливу нового коронавірусу (SARS-CoV-2)1, що передається повітряно-крапельним шляхом2

Компанія Sharp Corporation була першою в світі, хто розробив пристрій, оснащений технологією Plasmacluster, який піддає переносимий по повітрю новий коронавірус (SARS- CoV-2) впливу плазмакластерних іонів протягом приблизно 30 секунд3, в результаті чого інфекційний титр вірусу4 знизився більш ніж на 90%. Це досягнення було розроблено у співпраці з такими вченими: професором Дзіро Ясуда з Національного дослідницького центру по контролю і профілактиці інфекційних захворювань/ Інституту тропічної медицини Університету Нагасакі, професором Асукой Нанбо (членом Правління Японського товариства вірусології) тієї ж установи, професором Хіронорі Єсіяма з Кафедри мікробіології медичного факультету Університету Сімане (також член Правління Японського товариства вірусології) і у співпраці з Університетом Нагасакі, всесвітньо визнаною авторитетною установою в області інфекційних захворювань.

У грудні 2019 року з'явилася інформація про епідемію «Коронавірусного захворювання 2019 (COVID-19), викликаного новим коронавірусів (SARS-CoV-2), до серпня 2020 року вже більше 25 мільйонів людей були інфіковані SARS-CoV-2, на даний момент смертність від даного інфекційного захворювання склала понад 840 000 людей в світі5. Епідемія виявилася величезною небезпекою для всього людства і вимагає прийняття негайних радикальних заходів.
У 2004 р компанія Sharp продемонструвала ефективність технології Plasmacluster у протидії котячому Коронавірусу сімейства Coronaviridae6. У наступному, 2005 році, компанія Sharp також продемонструвала ефективність технології в протидії первинного коронавірусу SARS7 (SARS-CoV), який викликав епідемію (2002- 2003) і який генетично схожий на новий коронавірус (SARS-CoV-2). В даний час компанія Sharp демонструє свою ефективність у протидії SARS-CoV-2, що передається повітряно-крапельним шляхом.
З 2000 р компанія Sharp розвиває академічний маркетинг8, прагнучи продемонструвати ефективність технології Plasmacluster, працюючи з незалежними дослідницькими організаціями по всьому світу. На сьогоднішній день численні незалежні дослідницькі організації підтвердили клінічну ефективність щодо придушення активності шкідливих речовин, включаючи віруси нового пандемічного грипу, стійкі до антибіотиків бактерії і кліщові алергени, а також у зниженні захворюваності бронхо-легеневих захворювань9 у дітей з астмою. У той же час було підтверджено, що використання плазмакластерних іонів безпечно10. Компанія Sharp має намір і далі вносити свій вклад в розвиток суспільства, проводячи широкий спектр досліджень, що демонструють ефективність технології Plasmacluster.

Опис технології Plasmacluster

Позитивно (H+ (H2O)m) і негативно (O2–H2O)n) заряджені іони одночасно викидаються в повітря, після чого вони моментально пов'язуються з поверхнею що перебувають в повітрі бактерій, грибів, вірусів, алергенів, утворюючи гідроксильні радикали (OH), які мають дуже високу окислювальну здатність. Це унікальна технологія очищення повітря, спрямована на придушення активності бактерій і т.д. в ході хімічної реакції шляхом розщеплення білків на їх поверхні.

Як генеруються плазмакластерні іони

До розрядних електродів підводять позитивну і негативну напругу, щоб забезпечити електричне розщеплення що міститься в повітрі молекул води і кисню на водень і кисень. Це призводить до створення позитивно заряджених іонів водню (H+) і негативно заряджених іонів кисню (O).

Вміщені в повітрі молекули води скупчуються навколо іонів як грона винограду, перетворюючи кожен іон в стійкий кластерний іон.

Механізм придушення активності переносимих по повітрю бактерій

Плазмакластерні іони пригнічують активність вірусів шляхом розщеплення білків на поверхні клітин, тим самим, пошкоджуючи клітинну мембрану.

1. Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2): Штам коронавірусу, що викликає Коронавірусна хвороба з 2019 р (COVID-19).

2. Серед технологій очищення повітря з використанням іонів (станом на 7 вересня 2020 р.; на основі дослідження компанії Sharp).

3. Розраховано шляхом ділення обсягу приміщення для експерименту на швидкість зворотного потоку, припускаючи, що потік повітря з вірусом проходить через приміщення з постійною швидкістю.

4. Кількість активних вірусів.

5. Грунтуючись на даних Університету Джонса Хопкінса (станом на 31 серпня 2020 р).

6. Оголошено 27 липня 2004 р.

7. Коронавірус, що викликає важкий гострий респіраторний синдром (Severe Acute Respiratory Syndrome - SARS): Види і їх віруси - Заява Дослідницької групи по коронавірусу. bioRxiv doi 10.1101/2020.02.07.937862 (11 лютого 2020 р).

8. Маркетинговий метод для сприяння комерціалізації продукції на основі перевірки наукових даних про ефективність технології у співпраці з провідними інститутами, які проводять наукові дослідження.

9. Оголошено 18 вересня 2014 р.

10. Дослідження проведені LSI Medience Corporation (дослідження інгаляційної токсичності, подразнення / корозійного впливу на очі / шкіру, а також на тератогенність, дослідження репродуктивної токсичності на двох поколіннях).

( 69 )
Рекомендовані товари
0 грн
16 999 грн
+169 грн донат iЗ покупки товару
донат для знищення руссні

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*