Каталог товарів

Yamaha YH-E700A і YH-E500A: бездротові навушники з турботою про вуха

Категорії

Компанія Yamaha увірвалася в світ сучасних бездротових навушників голосно і масштабно, представивши безліч різних моделей в лінійці Stay True. Дві з них — YH-E700A і YH-E500A — отримали функції шумоподавлення та солідні батареї. У всіх моделях серії представлена система Listening Care, яка дозволяє насолоджуватися музикою на низькій гучності, не упускаючи деталей та якихось частотних діапазонів.

Модель YH-E700A — повнорозмірна, з опуклістю на зовнішній стороні чашок, що нагадує студійні моделі бренду. Це старша модель у серії, і вона отримала найкращі технології: систему Listening Optimizer, яка підлаштовує звучання навушників під вуха слухача у режимі реального часу, враховуючи те, як навушники, наприклад, зсуваються під час ходьби, або коригуючи звучання залежно від локації.

Також модель отримала просунуту систему шумоподавлення, головна особливість якої — відсутність будь-якого впливу звучання навушників: стверджується, що у режимі з включеним шумодавом і без навушники грають однаково. Є й режим шумопропускання.

На великих чашках розташовані сенсорні панелі, які використовуються для керування відтворенням. До джерел YH-E700A підключаються по Bluetooth 5.0, використовуючи кодек aptX Adaptive. Батареї моделі вистачить на 35 годин безперервної роботи. Дизайн із поворотними чашками дозволить зберігати такі великі навушники з комфортом.

Молодший брат флагмана, YH-E500A, трохи компактніше: це накладні навушники, які, на відміну старшої моделі, позбавлені функції Listening Optimizer. Батареї цим навушникам вистачить на 38 годин роботи без підзарядки — причому з увімкненим шумоподавленням.

Новинки з'являться у продажу в грудні цього року Обидві моделі будуть доступні в чорному та білому кольорах.

( 68 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*