Каталог товарів

Samsung Galaxy A: Ставка на середній клас

Категорії

Компанія Samsung, здається, робить ставку на середній ціновий сегмент. І якщо претензії до флагманів можуть бути, то до Galaxy A складно причепитися.

Судіть самі, компанія анонсувала A52, A52 5G, A72 і попутно розповіла, що 5G-модулі отримають ще більш доступні A42 і A32. Навіть незрозуміло, чому у A72 немає окремої 5G-версії.

У компанії вирішили просувати лінійку через слово Awesome, тобто приголомшливий. Нам обіцяють:

  • Дисплей
  • Дизайн
  • Камеру
  • Екосистему
  • Фішки

З точки зору зовнішнього вигляду пристрої несильно дивують, скоріш і тут все прийшло до однаковості. Пристрої отримали масивний блок камери, але при цьому він відрізняється від Galaxy S серії і нагадує про торішні Galaxy A пристрої.

Смартфони отримають корпус з полікарбонату, причому задня стінка буде матовою, а пристрої будуть виконані в чотирьох “приголомшливих” кольорах: чорний, фіолетовий, білий і синій.

Камер у кожному з представлених пристроїв відразу чотири з основним сенсором на 64 Мп з оптичною стабілізацією зображення. На допомогу йому є надширококутна камера роздільною здатністю 12 Мп і макрокамера на 5 Мп. Четверта камера варіюється в залежності від моделі. Так A52 отримали сенсор для визначення глибини сцени дозволом 5 Мп, в той час як A72 “хвалиться” 8-мегапіксельною камерою з оптичною стабілізацією і трикратним зумом. До останнього, звичайно ж, виникнуть питання. Напевно, як і в Samsung Galaxy S21 оптичне збільшення дорівнюватиме 1,1x, а гібридне дорівнюватиме 3x, як заявляє виробник. Цікаво відзначити, що роздільна здатність селф-камери становить 32 Мп. У тих же S21 і S21+ обмежилися 10 Мп.

Також привертають увагу дисплеї пристроїв. Всі смартфони отримали AMOLED-матриці. При цьому A52 5G отримав підтримку 120 Гц, в той час як A52 і A72 працюють з частотою до 90 Гц. У всіх випадках мається на увазі так звана адаптивна частота. Також усі без винятку дисплеї отримали приріст яскравості - до 800 ніт. В A51 5G, A51 і A31 було для порівняння 600 ніт, а в A71 - 700 ніт.

Також пристрої отримали всі переваги так званої екосистеми Galaxy, в яку входять і безшовне з'єднання з ПК, перемикання між навушниками Galaxy Buds, простий шерінг, спеціальні фішки в Google Duo і Snapchat, і багато іншого.

Варто відзначити і те, що A52, A52 5G і A72 отримали сертифікат захисту від пилу і вологи IP67: занурення на глибину до 1 метра на півгодини.

Також в Samsung звітують про акумулятори пристроїв, точніше про два дні автономної роботи на одному заряді. Обсяг акумулятора в A52 і A52 5G становить 4500 мАг, в той час як в A72 ємність дорівнює 5000 мАч.

( 56 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*