Каталог товарів

Електросамокати NAVEE

Категорії

NAVEE, партнер екосистеми Xiaomi, вже почав підкорювати європейські ринки високоякісними електросамокатами з відмінним співвідношенням ціни та якості, які відповідають усім місцевим нормам щодо двоколісних транспортних засобів з акумуляторним приводом.

Перша партія продукції NAVEE вже доступна до замовлення в інтернет-магазині Fragment і включає моделі NAVEE N40 та N65. Модель NAVEE N65 дозволяє споживачу комфортно проїхати до 65 км у різних дорожніх умовах завдяки сильному мотору-редуктору потужністю 500 Вт та позашляховим пневматичним шинам.

NAVEE TECH об’єднала професійну команду дизайнерів і дослідників із багатим досвідом у сфері мікромобільності, яка не обмежується створенням лише електросамокатів. Компанія представила свій перший електровелосипед на виставці EUROBIKE 2022 у Німеччині, розвиваючи тенденцію та майбутнє електромобільності.

NAVEE TECH заснована у 2020 році, є інноваційною компанією, яка спеціалізується на дослідженнях і розробках, виробництві та дистрибуції електросамокатів і електровелосипедів. NAVEE прагне надавати клієнтам у всьому світі автомобілі з впровадженням найсучасніших інновацій та технологій, а також робити мікромобільність розумнішою, приємнішою та зручнішою.

( 63 )
Рекомендовані товари
31 499 грн
28 999 грн
+289 грн донат iЗ покупки товару
донат для знищення руссні

Немає на складі

Швидке замовлення
23 999 грн
19 999 грн
+199 грн донат iЗ покупки товару
донат для знищення руссні

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*