Каталог товарів

Інтернет-магазин Fragment припинив продаж техніки Xiaomi

Категорії

Наш інтернет-магазин Fragment прийняв складне, але дуже важливе рішення - припинити продаж продукції бренду Xiaomi. Це рішення пов'язано з останньою заявою від НАЗК і внесення китайської корпорації Xiaomi Corporation до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія не лише продовжує свою роботу в росії після повномасштабного вторгнення на територію України, але також залишається лідером з продажу смартфонів у державі-терористі.

Наш інтернет-магазин завжди ставив на перше місце думку та потреби наших клієнтів, але у даному випадку ми не можемо залишитися байдужими. Наша спільна мета - це припинення війни, припинення терористичних актів, які проводить росія кожного дня на території нашої Батьківщини. Ми віримо, що кожен з нас може зробити свій внесок у досягненні цієї мети.

Наша компанія завжди ставила на перше місце потреби наших клієнтів, тому ми розуміємо, що припинення продажу бренду Xiaomi може створити деякі не зручності для наших покупців. Проте, ми вважаємо, що це рішення є важливим кроком у боротьбі з тероризмом та насильством. Ми поважаємо рішення кожного клієнта щодо вибору техніки, яку вони хочуть придбати, і готові запропонувати альтернативні варіанти, які задовольнять їхні потреби.

Ми ретельно вивчили ринок та зібрали детальну інформацію про інші бренди, які можуть стати заміною для Xiaomi. Ми рекомендуємо звернути увагу на такі бренди, як Samsung, Apple, Sony, Microsoft, Proscenic та Google Pixel, які заслужили довіру споживачів своєю якістю та надійністю. Ці компанії не мають жодних зв'язків з російським урядом та не підтримують війну на території нашої країни. Ми розуміємо, що вибір нового смартфону може бути складним процесом, тому наші співробітники готові надати вам всю необхідну інформацію та порадити вам найкращий варіант відповідно до ваших потреб.

Залишившись вірними нашим принципам відповідальності та миролюбності ми продовжуватимемо підтримувати ідею миру та боротьби з тероризмом у всіх аспектах нашої діяльності. Ми віримо, що тільки разом ми зможемо змінити світ на краще💙💛

Крім того, наш інтернет-магазин Фрагмент не тільки припиняє продаж продукції Xiaomi, але й активно підтримує нашу армію. Ми знаємо, що наші військові зробили великий внесок в захист нашої Батьківщини та заслуговують на нашу повну підтримку. Тому ми відкрили Акцію "Донат", в рамках якої кожен клієнт може зробити донат на підтримку наших військових.

Звертаємо увагу, що кожна копійка, яку ми збираємо, буде спрямована на покращення умов життя та бойової готовності наших захисників. Ми знаємо, що кожен з нас може допомогти нашій армії у своєму роді діяльності, але ми вважаємо, що магазини також повинні долучатися до цієї важливої справи. Тож, якщо ви хочете долучитися до нашої акції, просто зробіть замовлення на нашому сайті.

Ми повинні згуртуватися, щоб зупинити цю прокляту війну, і кожен з нас може допомогти. Ми віримо, що тільки разом ми зможемо досягти миру і створити краще майбутнє для наших дітей та наших нащадків. Давайте зробимо все, що залежить від нас, щоб зупинити цю страшну війну і принести мир на нашу землю.

( 147 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*