Каталог товарів

На Samsung Galaxy S21 Ultra 5G зняли короткометражний фільм "Ідол"

Категорії

Компанія Samsung і португальська режисер Педро Варелі втілили в життя «втрачений» сценарій, написаний Фернандо Пессоа більше сотні років тому. Всі зйомки проводилися тільки на камеру флагманського смартфона Galaxy S21 Ultra 5G. Прем'єра короткометражного фільму «Ідол» відбулася 12 травня 2021 року.

Для зйомки «Ідола» була відтворена продюсерська компанія Ecce Film, логотип якої свого часу намалював сам Пессоа: поет, філософ, драматург, видавець, астролог, літературний критик і сценарист. Сценаристом картини виступив режисер Педро Варела, а за зйомки відповідала його компанія Blanche Filmes.

За сюжетом кілька персонажів повинні виконати складне завдання – провезти безцінний артефакт на борту трансатлантичного корабля, що прямував із Нью-Йорка в Саутгемптон в 1928 році. Ця ризикована гра, в ході якої розкривається людська природа. «Ідол» – це короткометражний фільм, він триває 22 хвилини.

При цьому витрати на зйомки можна порівняти з повнометражним кіно, адже зйомки проходили в декількох містах, включаючи Синтру і Лісабон, і на них пішло шість днів. Крім того, в картині можна побачити відомих акторів з Португалії і зарубіжних артистів.

Проект став втіленням девізу Samsung #DoWhatYouCant.

( 38 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*