Каталог товарів

Акустика серії Monitor Audio Silver 7G: оновлений твітер C-CAM і динаміки RST II

Категорії

Компанія Monitor Audio представила акустику серії Silver в сьомому поколінні — 7G. Старшими колонками стали підлогові колонки Silver 500 7G, працюють на потужностях до 250 Вт. За ними послідували ще дві «башні»: Silver 300 7G і Silver 200 7G.

Поличкових моделей дві: Silver 50 7G і Silver 100 7G. Остання отримала 8-дюймовий басовик. До цього додані система центрального каналу Silver 200 7G, сурраунди Silver FX 7G і Atmos-системи Silver AMS 7G.

Всі моделі базуються на оновлених драйверах. Перш за все, це твітер, дюймовий купол якого виконаний з фірмового поєднання алюмінієво-магнієвого сплаву з керамічним покриттям C-CAM. Із зовнішнього боку мембрана позолочена і працює в оновленому акустичному хвилеводі UD II (Uniform Dispersion Waveguide II).

Удосконалено також магнітна система і тилова камера. Свою лепту в правильне звучання вніс металевий гриль з фазовирівнюючим малюнком. Результат — природна передача верхніх частот до 35 кГц.

На диффузорах СЧ/НЧ-динаміків в серії Silver 7G, виготовлених за технологією RST II (Rigid Surface Technology II), виділяються регулярні шестикутні поглиблення змінного розміру. Відповідно до прес-релізу, вони зміцнюють рухливу систему і покращують звучання. Виробник також заявив про вдосконалення конструкції кросоверів.

Зовні акустика Monitor Audio Silver 7G отримала впізнаваний дизайн з кільцевими накладками навколо динаміків і міцними виступаючими опорами на підлогу. Консолі закінчуються металевими ніжками, пристосованими як до твердих поверхонь, так і до килимів. Завершили картину грилі із тканини на магнітних кріпленнях і оновлений фірмовий логотип.

За словами розробників, з колонок Monitor Audio серії Silver 7G можна сформувати якісний набір для домашнього кінотеатру для самих різних умов. В Україні ці колонки з'являться восени.

( 59 )
Рекомендовані товари
0 грн
99 009 грн
+990 грн донат iЗ покупки товару
донат для знищення руссні

Немає на складі

Швидке замовлення
0 грн
38 739 грн
+387 грн донат iЗ покупки товару
донат для знищення руссні

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*